Wat ik heb geleerd van het maken van deze 8 datingapp-fouten

Wat ik heb geleerd van het maken van deze 8 datingapp-fouten

april 13, 2019 0 Door admin

 

Er zijn 40 miljoen geregistreerde Bumble-gebruikers . Aan de ene kant maakt dat je kansen om je soulmate (of gewoon een nieuwe vriend) te vinden behoorlijk hoog. Het betekent echter ook dat er een grote concurrentie is.

Na jaren van swipen, begin ik te beseffen hoeveel dating-apps er beginnen te lijken op solliciteren. Je probeert jezelf te zijn terwijl je jezelf ook verkoopt. Je wilt niet liegen of iets zijn wat je niet bent, maar je moet ook honderden andere “aanvragers” voorstaan. Het is vermoeiend!

Dus, hoe doe je dit precies? Nou, na jaren van het gebruik van mijn favoriete dating-apps, heb ik ontdekt dat ik er niet altijd zo goed in ben geweest. Nadat ik deze fouten steeds opnieuw heb gemaakt, deel ik alles wat ik verander en wat ik er van heb geleerd.

1. Te veel groepsfoto’s gebruiken

Hoewel het belangrijk is om te laten zien dat je andere mensen in je leven hebt en niet exclusief selfies neemt op die ene geweldige plek vlak voor je raam, kan het hebben van teveel groepsfoto’s iemand doen afvragen wie wie is. Als iemand extra werk moet doen terwijl hij naar je profiel kijkt, is het waarschijnlijk dat hij naar links veegt.

Zorg ervoor dat je eerste foto altijd een solo-opname is en strooi hier en daar een paar groepsfoto’s voor een goede dosis. Ik vind het ook leuk om de mensen op de foto’s te mengen! Wees voorzichtig met het plaatsen van te veel foto’s met mensen van het geslacht dat je aan het aantrekken bent. Ook geen foto’s met je ex – dat is raar.

2. Niet specificeren wat ik wil

Ik heb de afgelopen jaren veel tijd besteed aan dating-apps en vroeg me af waarom elke persoon die ik ontmoette niet geïnteresseerd was in hetzelfde als ik. Of ik nu een relatie wilde of gewoon iets casual, het leek alsof ik nooit iemand kon vinden die op zoek was naar wat ik ook wilde. Was het een soort voodoo die me ervan weerhield om geluk te vinden ?! (“Dramatisch” is zeker in mijn bio.)

Zodra Bumble (Bumble is mijn favoriete app, maar ik heb ook uitgebreid gebruik gemaakt van Hinge en Tinder en ik heb een paar keer met OkCupid gespeeld), onthulde ik de optie om aan te geven of je op zoek bent naar een relatie, een casual aansluiting of een huwelijk , Begon ik op te merken dat ik met meer mensen sprak die begrepen wat ik wilde. Dit heeft me ook geholpen mijn positie te behouden. Als ik iemand ontmoette en hij zei dat hij geen relatie wilde, wist ik dat we niet zouden werken in plaats van mezelf ervan te overtuigen dat hij ‘misschien van gedachten zou veranderen’.

3. Focussen zo veel op uiterlijk

Het is duidelijk dat het moeilijk is om niet op te letten op het uiterlijk van een dating-app. Het is belangrijk om je aangetrokken te voelen tot iemand! Wanneer u echter specifieke normen vaststelt (ik zie u, “niemand minder dan 6” mensen!), Stelt u zichzelf in om alleen aandacht te schenken aan een kleine groep mensen. Er zijn zoveel geweldige potentiële matches die misschien niet voldoen aan die specifieke vereisten voor uiterlijk, en door alleen recht te vegen op mensen die dat wel doen, gooi je al die potentiële datums weg.

4. Zijn of haar biografie niet eerst lezen

Soms als ik op een dating-app sta, kom ik gewoon in de zone. Ik kon ongeveer een uur wegvegen, alleen kijken naar een paar foto’s, kijken waar hij naar de universiteit ging en zijn antwoord op een van de vragen zien. Dus als we matchen, weet ik niets over hem behalve misschien een of twee details. We beginnen te praten en er is geen verbinding. Ik kijk terug om te beseffen dat als ik de bio had, ik nooit goed had geslagen. Van aanstootgevende grappen tot vreemde one-liners tot dubieuze motieven, er zijn een aantal zeer ongemakkelijke bios die er zijn!

Nu vermijd ik die ongemakkelijke gesprekken die bijna onmiddellijk tot een niet-match leiden, alleen maar door een heel profiel te lezen voordat ik besluit alleen naar looks te vegen. Dit bespaart niet alleen zoveel tijd, maar het maakt dating-apps ook leuker!

5. Geen goede gespreksstarters hebben

Ik schaam me om toe te geven dat ik dit heb gedaan gedurende de eerste drie jaar dat ik aan het daten was van apps. Ik zou matchen met iemand en gewoon meteen ‘hoi!’ Of ‘hé!’ Zeggen. Af en toe voeg ik hier en daar een goede emoji toe, maar ik ging nooit veel verder dan: “Hallo! Hoe gaat het ?! “of” Hallo, hoe was je dag? “

Ik had nooit gedacht dat er iets mis mee was. Ik dacht dat ik aardig en lief was, en dat met het vragen hoe iemand bedoeld was, ik om hen gaf. Nou, laten we zeggen dat niet veel mensen me terug berichten. Dus ging ik op jacht om erachter te komen waarom en realiseerde ik me hoe saai en onopvallend mijn gesprekken waren.

Er zijn zoveel leuke manieren om een ​​gesprek te starten dat niet onhandig of raar is. Onze assistent-redacteur Abigail gaf me het idee om te vragen wat het beste deel van hun dag was, wat er meestal uitziet als: “Wat was het beste deel van uw dag / weekend / week? Behalve ik, natuurlijk. ☺ “Je kunt ook vragen of ze een Netflix / Hulu / Spotify-aanbeveling hebben, hun go-to coffee-bestelling (ik vraag hun Taco Bell-bestelling graag omdat dat belangrijk voor me is in een relatie), of hoe ze hun perfecte zaterdag doorbrengen.

Stel je voor dat Jordan uit The Bachelorette (hij heeft meer dan 4.000 matches!) Overeenkomt met jou. Je zou meer moeten zeggen dan “hé!” Om zijn aandacht te trekken. Pas deze filosofie toe op alle mensen met wie je samenwerkt en je zwemt in berichten ‘wil een drankje krijgen dit weekend?’.

6. Iemand vragen om elkaar te snel te ontmoeten (of er mee in te stemmen)

Ik kan je niet vertellen hoe vaak ik een man spreek voor misschien 15 minuten (wat neerkomt op ongeveer vier of vijf berichten) en hij vraagt ​​me meteen of ik even langs wil komen voor Netflix of iets gaat drinken. Ik wil ook niet toegeven hoe vaak ik ja heb gezegd.

Als we meteen met iemand uit gaan, zonder hen helemaal te leren kennen of zelfs maar een verband te laten zien, stellen we onszelf voor mislukking. Allereerst staat er dat deze persoon alleen om je geeft op basis van hoe je eruit ziet. Ze hebben niet de tijd genomen om je virtueel te leren kennen, dus waarom denken ze dat ze dat in het openbaar moeten doen? Het is ook gevaarlijk, ongemakkelijk (je weet nog niets van elkaar!), En het kan voelen alsof deze persoon alleen maar geeft om je fysiek te leren kennen (als je weet wat ik bedoel).

Als je een paar dagen tot een week wacht nadat je iemand hebt ontmoet om een ​​afspraak te maken, heb je tijd om de persoon buiten te voelen. Misschien merk je dat je niet echt allemaal in elkaar geïnteresseerd bent, of dat je graag naar een concert gaat of naar een specifiek restaurant gaat dat je nog nooit hebt geprobeerd! Het zorgt voor een veel leukere datum wanneer je daadwerkelijk greep hebt op elkaars persoonlijkheden, sympathieën en antipathieën, en wat je wilt uit de relatie.

7. Niet eerst op een openbare plaats vergaderen

Niemand heeft het ooit over veiligheid op dating-apps, dus mijn naïviteit kreeg de beste tijd van mij, en ik ging op ontelbare “Netflix and chill” eerste dates met jongens die ik nauwelijks kende.

Je hoeft niet verslaafd te zijn aan echte misdaadpodcasts om te weten dat een ontmoeting met iemand die je de eerste keer ontmoet hebt, eng is. De lopende grap dat mannen zich zorgen moeten maken over een vrouw die er anders uitziet dan haar foto’s, terwijl we onze veiligheid en beveiliging in twijfel moeten trekken, is frustrerend nauwkeurig. dating-apps zijn goed bezig met het verifiëren van accounts om hun apps veiliger te maken, maar we moeten nog zoveel mogelijk opletten voor onszelf.

Afgezien van de veiligheidskwesties, kan een ontmoeting op een openbare plaats je het gevoel geven dat deze persoon eigenlijk op een date wil zitten in plaats van gewoon thuis te zitten in trainingsbroek en ‘een film te kijken’. Ik ben helemaal voor Netflix-dates, don ‘ Ik begrijp het verkeerd, maar ik denk ook niet dat het een groot probleem moet zijn om ergens een leuke (of leuke!) voor een eerste date te willen maken. Iemand vertellen die je weigert op een privé-plek te ontmoeten, is een manier om je te helpen en te kiezen wat je wilt uit een relatie.

8. Opgeven na één poging

Ik doe dit VEEL. Ik ontmoet iemand, ik vind hem leuk, hij is geesten en ik besluit om met daten op te houden en voor altijd alleen te zijn. Een paar dagen gaan voorbij en de cyclus begint opnieuw. Aan de andere kant heb ik ook de neiging om iemand te ontmoeten, te praten en dan helemaal niet te swipen omdat ik veronderstel “dit is het, hij is degene.” Dit is een probleem dat ik vaak ben tegengekomen, en het was niet ‘ Tot voor kort begon ik het patroon op te merken en hoe schadelijk het is voor zowel mijn psyche als mijn afspraakjes.

Het is prima om met meer dan één persoon tegelijk te praten. Ik weet het, ik weet het, het klinkt gek, maar hoor me eruit. Hoewel het tot op heden met meerdere mensen tegelijk zou worden afgekeurd, is het niet het gekste idee om met een paar mensen te praten over dating-apps per keer. Dit opent je mogelijkheden en stelt je in staat om meer mensen te ontmoeten, en het geeft je de kans om te identificeren met wie je wilt zijn, in plaats van al je eieren in één mand te stoppen.

Nadat ik iemand heb ontmoet en zo vaak (eerst) in een relatie ben gegaan, geef ik mezelf de tijd om me te concentreren op wat ik wil in een persoon en verschillende kansen te voelen. Ik doe eigenlijk alsof ik de vrijgezel ben. Wie krijgt de laatste roos? Stem volgende week af om erachter te komen!

Wat zijn de geheimen van je datingapp-succes? We zouden het graag willen weten – vertel het ons in de comments!

bron