Online dating fuckery …

Online dating fuckery …

april 14, 2019 0 Door admin

 

Dus na 15 maanden vrijgezel te zijn, voelde ik me klaar om in de dateringswereld te springen! Met het advies van een vriend die enorm succes leek te hebben, ging ik naar een datingsite omdat ik het belangrijk en nodig vond om buiten mijn kring te kijken.

Dit is mijn verhaal:

In werkelijkheid heeft online daten dating / liefde verpest. Niemand kan meer persoonlijk praten. Mijn ONE YEAR-abonnement is in februari afgelopen. Ik zal het nooit meer doen. Dit is waarom.

Het is een eindeloze competitie. Voordat je online ging daten, was er altijd een kans dat de jongen of het meisje dat je leuk vond iemand anders kon ontmoeten voordat je bij elkaar kwam, maar tegenwoordig is het bijna gegarandeerd. Er is altijd iemand anders op de foto – alles wat we moeten doen is naar links vegen. We bevinden ons in een land van oneindige keuzes. Mensen blijven vegen met de hoop iets beters te vinden!

  • Sommige mensen geven minder shits over het doen van daadwerkelijke inspanning meer. Een eerste date was vroeger een magische tijd waarin we ons ziek voelden van afwachting.
  • Sommige peeps verwarren een sms-bericht met echte moeite en hebben de intimiteit vervangen door een zorgvuldig geselecteerde emoji.
  • Sommigen hebben tegenwoordig een nieuw gevoel van perfectionering. ~ We zullen iemand wegschrijven voor het hebben van de kleinste tekortkomingen – ze doen te lang om te reageren, niet lang genoeg, hebben geen sixpack, kleine borsten, kinderen, geen kinderen enz.
  • Sommigen creëren dealbreakers die zo gek zijn, het maakt het vrijwel onmogelijk dat we ooit zullen vinden wat we denken dat we zoeken.
  • Een zak vol keuzes en een zak vol redenen die we niet hoeven te committeren aan slechts één persoon of ding.

Laat deze sites het niet voor je verpesten. Ga erop uit en ontmoet iemand. JE HEBT die vlinders NODIG! Dat is wat de EFFORT voedt. Het maakt niet uit hoe lang de schijf is of hoeveel of hoe weinig tijd u kunt vastleggen. Je zult nooit weten of je het doet!

Een beetje advies voor mijn vrienden daar. Plaats geen 97 foto’s met jou en je vrienden. Het is vervelend om te proberen uit te vinden wie je bent? Vraag niet om recente foto’s van ons wanneer de jouwe uit 1970 komen, die jongen die je bij de nek hebt, wint geen browniepunten. Het lijkt erop dat je ze hebt gekidnapt. Niemand geeft erom hoe groot je vis is, en jongens, als je kilometers beperkt zijn in het bereik van 5-15 mijl, waarom ben je dan op een datingsite? Ik bedoel … dat is een duidelijke indicatie van hoeveel moeite je van plan bent in te brengen EN om goden wil je allemaal voldoen aan de vereisten van je eisen.

Oh en ik heb geleerd dat mannen ook weten hoe ze foto-editors moeten gebruiken! Ik deel dit, zodat jullie allemaal je geld niet verspillen en je beschermen tegen het laten gaan van online dating. Als jij een van die mannen in mijn kring was die toevallig ook buiten de kaders leek. Voel je alsjeblieft niet slecht. Ik blokkeerde 905 profielen tijdens deze ervaring. Ja. MEER DAN NEGENHONDERD! Ik heb waarschijnlijk de hele datingsite geblokkeerd! Misschien is dat de reden waarom ik 27 maanden later nog steeds vrijgezel ben. Maar ik ben nu gelukkig. Het is een riskante onderneming. Ik ontmoette een paar teleurstellingen en maakte een paar vrienden!

Het was slecht en het is een JAAR van teleurstelling geweest en A YEAR heeft die 15 maanden toegevoegd! Blah. Les geleerd. De belangrijkste dingen die ik heb geleerd tijdens mijn ONE YEAR-abonnement is dat het niet gaat werken als je er nog niet klaar voor bent, je tijd moet maken voor jou, voor de lol en dat je je zult realiseren, dat je niemand nodig hebt om te maken je gelukkig. Het is echt van binnenuit. Je moet je eigen geluk maken. Leg je wapenrusting neer, verlaat je verleden en oordeel niet over de toekomst of je zult nooit je lucifer vinden. Het is angstaanjagend maar op een dag zul je blij zijn dat je het gedaan hebt. (Ik hoop)

Kleine lettertjes: ik adverteer niet voor mijn single-ism en ik wilde gewoon een aantal van jullie opvoeden die een datingsite overwegen! Een hopeloze romanticus zijn die vastzit in een hook-upcultuur is een speciale hel. Pinky zweer het!

Razzledbrat

bron