Husqvarna maakt de 'hout'-dating-app om boomliefhebbers met bomen uit de hele wereld te verbinden

Husqvarna maakt de 'hout'-dating-app om boomliefhebbers met bomen uit de hele wereld te verbinden

maart 8, 2019 0 Door admin

 

tree-dating.jpg

Dit is de Timber online dating-app van Husqvarna , “de eerste dating-service die liefhebbers van bomen combineert met prachtige bomen over de hele wereld.” In principe hou je gewoon van of houd niet van alle verschillende bomen die je ziet totdat je een match krijgt. Helaas, net zoals ik elke andere dating-app gebruik (en ik gebruik ze allemaal), vond ik elke afzonderlijke boom leuk en kreeg ik nog steeds nooit een overeenkomst. “Je bent uniek, GW.” Ik ben, ben ik niet ?! “Gewoon niet op een goede manier.” Haha, nee, dat had ik nooit gedacht.

Dank aan K Diddie, die het eens is met papierbast esdoorns en schotelmagnolia’s zijn de echte crème de la crème.

bron